Header Ads

Parfumurile de nisa in Romania


    Aflate inca la inceput pe piata din Romania in ciuda faptului ca exista deja de ceva ani buni Parfumurile de nisa isi fac usor, usor simtita prezenta rafinata si pe strazile Bucurestiului. Din pacate la noi inca nu exista o educatie in acest sens iar alegerea unui parfum se face de cele mai multe ori urmand criterii precum pretul sau brandul acestuia.


Parfumurile de nisa asa cum se intelege si din titulatura lor sunt parfumuri ce poarta o anumita eticheta. Create de mari case cu traditie de zeci de ani in lumea parfumerie de lux sau artisti care acum se fac remarcati, parfumurile artistice sunte deoptriva pretioase si pretentioase.
 O pasiune transmisa de la generatie la generatie, pastrata cu sfintenie si respect. In cadrul acestor case se afla parfumieri de exceptie care aleg, combina si testeaza esentele speciale care mai tarziu vor forma parfumul. 
Alcatuirea unui parfum bun reprezinta o munca de luni de zile, uneori chiar ani in care este urmat un intreg ritual ,de la alegerea esentelor pana la produsul finit nimic nu este lasat la voia intamplarii.
Pretul produselor se  regaseste atat in calitatea acestora cat si in prezentarea lor. 
Parfumurile de nisa reusesc sa treaca pragul unei lumi in care parfumul ocupa un rol important, sunt un accesoriu indispensabil care vorbeste despre posesorul sau.
Discrete, misterioase, convingatoare si de neuitat, parfumurile de nisa il insotesc pe cel care le poarta intr-o explorare noua  a simturilor, intr-o alta dimensiune in care fiecare traire are alt miros.
Parfumurile de nisa nu se adreseaza asa cum cred foarte multi persoanelor cu bani ci se adreseaza tuturor celor care cred ca parfumul este un  alt element important dintr-un intreg arsenal  care vine sa completeze atat tinuta cat si caracterul celui care il poarta.
Desi poate parea intamplatoarea alegere unui parfum, nu este!!! De cele mai multe ori aceasta este determinata atat de preferintele noastre olfactive cat si de amintiri, stari sau senzatii cu care inconstient asociem o aroma.
In Bucuresti exista cateva magazine care se ocupa de comercializarea parfumurilor de nisa.Primul pe lista este www.beautik.ro   Aici veti gasi cateva branduri de renume in lumea parfumurilor precum Caron, Molinard, Floris London,Fragonard etc,
Acestea sunt doar cateva case celebre ale caror produse au fost purtate de  personalitati precum Napoleon sau Casa Regala a Angliei. In sectiunea Branduri a siteului veti gasi istoria fiecaruia dintre brandurile prezentate.
Recunosc ca imi place foarte mult aceasta parte. Totul e ca o poveste. Poate aceasta este si unul dintre motivele pentru care beautik este preferatul meu.
Parfumuri de nisa puteti gasi si pe:
Si asa cum era de asteptat am si cateva preferate de fapt am foarte multe preferate dar nu va povestesc decat despre FLEUR DE ROCAILLE-CARON.
 Este un parfum floral, discret si lejer de care nu ai cum sa te saturi vreodata. Este potrivit pentru orice ocazie si reuseste de fiecare data sa te faca sa te simti speciala.
Acest parfum contine:
Note superioare:gardenia, violeta
Note mijlocii:lacramioare, trandafir, iasomie, iris, ylang-ylang, liliac, mimoza
Note de fond:cedru, lemn de santal, ambra
Cel de-al doilea parfum este: WEDDING BOUQUET- FLORIS LONDON
Parfum creat special pentru a sarbatori casatoria Printului William cu Catherine Middleton. Este un parfum din gama floral cu un miros discret dar care nu te lasa indiferent.
Note superioare:citrice, lacramioare
Note mijlocii:iasomie, flori de portocal, stephanotis
Note de fond:mosc, santal
Astept pareri despre parfumurile de nisa si recomandari.



No comments