Header Ads

Ce parfum a folosit Kate Middleton la nunta?

  Casatoriile regale au fost intotdeauna o sursa inepuizabila de inspiratie pentru creatorii  nonconformisti. De-a lungul timpului numerosi designeri din lumea fashion au ales sa prezinte colectii haute couture inspirandu-se din eleganta, stilul si fastul nuntilor regale. Materiale scumpe precum matase, dantela, tafta, perle, diamante, palarii accesorizate avangardist sau retro constituie elementele de baza in aceste colectii.


sursa foto
Asa cum era de asteptat, nici maestrii parfumieri nu au trecut cu vederea aceste evenimente speciale si au creat parfumuri care celebreaza  momentele regale. Este si cazul parfumului Wedding Bouquet creat de casa de parfumuri Floris London. Sursa de inspiratie pentru acest parfum a fost casatoria printului Willian cu Kate Middleton.
Wedding Bouquet este un parfum delicat si romantic din clasa parfumurilor florale. Acesta imbina intr-un mod inedit notele de lamaie si lacramioare cu cele de flori proaspete de portocale, iasomie si mosc.
Conform criticilor Wedding Bouquet este un parfum al iubirii eterne si se ridica la nivelul reputatiei pe care Floris si-a construit-o de-a lungul timpului.
Cu toata ca Floris London este una dintre casele oficiale de parfumuri a Casei Regale a Marii Britanii, pentru nunta sa, Kate Middleton nu a ales sa poarte un parfum marca Floris.

 Aceasta a optat pentru un parfum creat de Illuminum, brand lansat in 2011 si care a reusit sa se faca remarcat in randul parfumurilor de nisa. Illuminum isi propune sa aduca principiile parfumeriei traditionale in lumea contemporana. Astfel, intr-o industrie in care accentul este pus tot mai mult pe cantitate si nu pe calitate, Illuminum vine sa contrasteze cu acest aspect.
sursa foto
Conceptul Illuminum este axat pe calitate iar misiunea sa este aceea de a duce mai departe parfumeria traditionala atat prin folosirea esentelor naturale in compozitiile create cat si prin descoperirea de noi esente rare.
O alta trasatura a parfumurilor Iluminium este faptul ca pentru fiecare creatie se folosesc doar opt ingrediente.
Parfumul creat de Michal Boadi pentru Kate Middleton, White Gardenia Petals este un superb buchet floral alb care a completat  buchetul de mireasa al acesteia.
Notele de varf, crin, coacaze si bergamota, armonizate cu cele de lacramioare, gardenie, iasomie si ylang-ylang din notele de mijloc si evidentiate de notele de baza, ambra si lemn au dat nastere parfumului White Gardenia Petals.
Un parfum demn de o printesa!!
 Unde gasesti parfumul White Gardenia Petals- Illuminum in Bucuresti: aici



No comments