Header Ads

Noul Parfum Givenchy- Dahlia Divin

  Noua creatie a casei Givenchy- Dahlia Divin lansata in septembrie 2014, spune povestea zeitei lumii moderne si a chimiei perfecte dintre ceea ce inseamna rochiile couture marca Givenchy si parfumurile exclusiviste. Prin acest parfum , maestrul parfumier Francoise Demanchy continua tema si povestea inceputa in 2011 prin lansarea colectiei Dahlia Noire.
Din punct de vedere al compozitie Dahlia Divin se incadreaza in categoria Cypre Floral iar atentia se indreapta catre notele de mijloc de iasomie Sambac.
Parfumul se deschide cu note de corcoduse( Mirabelle plum) si evolueaza catre inima parfumlui ajungand la notele iasomie Sambac si flori albe.
Baza parfumului este una lemnoasa cu  note de patchouli, lemn de santal si vetiver.
sursa foto

Creat ca un omagiu adus femeii moderne,  Dahlia Divin este un parfum atemporal, captivant, aromat si extravagant. Asa cum era de asteptat, firul de aur, nelipsit din creatiile Givechy se regaseste si in design-ul acestui parfum.
sursa foto
Muza acestui nou parfum Givenchy este cantareata de R&B, Alicia Keys. Frumoasa, spontana si carismatica, Alicia Keys este imaginea perfecta pentru un parfum spectaculos si puternic.
Pentru lansarea acestui parfum  focusul pe detalii a reprezentat punctul esential al intregii campanii. De la crearea parfumului ,design-ul sticlei, alegerea celei care avea sa fie zeita Dahlia Divin si pana la materialele de promovare nimic nu  a fost lasat la voia intamplarii.
Video-ul de promovarea, creat de catre Tim Walker, este unul  extraordinar care spune in doar cateva secunde povestea acestui parfum special. Rochia purtata in clip de Alicia Keys a fost creata de catre Riccardo Tisci iar pentru realizarea acesteia s-a lucrat mai bine de 500 de ore.

Parfumul Givanchy Dhalia Divin este disponibil in  trei variante: 30, 50, 75 ml.
In Romania ,lansarea parfumului Dhalia Divin este marcata  printr-un concurs inedit. Astfel Givenchy acorda prin tragere la sorti 100 de parfumuri Dhalia Divin, 300  de parfumuri din gama Dhalia si MARELE PREMIU: o rochie creata de un designer celebru.
Perioada desfasurari concursului este 25 august-24 noiembrie 2014.
Pentru a va inscrie la concurs accesati  pagina : www.dahliadivin.ro sau puteti folosi aplicatia de concurs de pe pagina de facebook: www.facebook.com/givenchybeauty.romania

No comments