Header Ads

M-am hotarat sa devin EXPERT

In ce? ma veti intreba voi. Ei bine, in orice!! ca tot omul care activeaza in zona de advertising online, sunt inscrisa in tot felul de grupuri si sunt abonata la nenumarate site-uri din domeniu. Eu sunt copywriter, cred ca dintre toate lucrurile pe care viata m-a impins sa le invat la asta ma pricep cel mai bine sau aproape cel mai bine. Scriu, creez continut pentru mine si pentru altii, imi imaginez cum ar fi sa .. si altii chiar voteaza ideile mele.

Pe langa partea de creare de continut, am simtit nevoia sa invat si altceva. Cumva, lucrurile se leaga intre ele si pentru a intelege ceva, am considerat ca e nevoie sa stiu mai mult din toate dar si pentru ca unii imi insultau inteligenta cu profesionalismul lor si atunci trebuia sa ma conving ca intr-adevar asa stau lucrurile.
In online, toate sunt legate intre ele, un fel de sir indian, cel putin asa percep eu lucrurile.

Am pornit de la copywriting, am ajuns la social media si ce implica o prezenta online veritabila, managementul reputatiei, campanii de facebook ads si administrarea de pagini si consultanta. despre Google Adwords si cat de important este acest tool folosit corespunzator, nici nu va mai spun.

Cand am luat decizia ca trebuie sa descopar tainele Google Adwords ma aflam intr-un moment de maxima provocare profesionala. am ajuns la concluzia ca sunt in stare sa imi ajut clientii sa se promovezi eficient folosind campaniile GoogleAdwords. Am inceput sa invat serios, am dat examenele impuse de google pentru a primi certificarea si am devenit partener google. Au fost zeci de ore de munca, dar pentru nimeni nu conteaza asta!

Am inteles ce inseamna fiecare etapa in succesul unui site. De la concept, research, concurenta, strategii de promovare, optimizare pana la livrarea produsului la usa clientului. Am petrecut zeci de ore invatand despre fiecare dintre aceste etape astfel incat la randul meu sa pot oferi clientiilor mei experienta dorita.
Nu sunt perfecta, gresesc dar imi asum greseala si incerc sa o repar.
Am inceput sa invat SEO atunci cand am realizat ca  un site cu design frumos, nu vinde. Chiar daca ai produse/servicii bune, nu ajuta cu nimic daca site-ul tau nu este vazut de google.

Pana acum m-am ferit de Expert in, Specialist in , nu ma identific cu aceste titulaturi dar observ ca oamenii asta isi doresc, prin urmare m-a hotarat sa devin Expert!

Prin urmare, daca aveti nevoie de un expert in online, aici sunt!

No comments