Header Ads

Ai grija de tenul tau cu Vichy Slow Age


Vichy Slow Age este cea mai  noua gama de produse pentru ingrijirea, corectarea si prevenirea semnelor de imbatranire a tenului. Lansata in Romania in aceasta toamna, Vichy Slow Age promite o noua experienta sezoriala pentru femeile care isi doresc un produs ca sa se ridice la nevoile specifice tenului lor.

Ce trebuie sa stii despre gama Vichy Slow Age?

De-a lungul timpului am testat si scris despre cateva dintre produsele ce poarta eticheta Vichy. Recomandarile, review-urile dar si curiozitatea m-au determinat sa incerc produsele acestui brand.

De fiecare data am avut parte de surprize peste asteptarile mele. Gama Vichy Idealia a fost pana acum pe lista mea de recomandari dar si fondul de ten Vichy DermaBlend 3D.

Vichy Slow Age are ca punct de plecare dorinta femeilor de a aveam un ten frumos si sanatos, fara linii de expresie si probleme cauzate de stilul de viata si mediul in care traiesc..

 Femeia urbana are un stil de viata alert, tenul ei este supus zi de zi agresiunii factorilor interni( pocesul natural  de imbatranirea al celulelor, stil alimentar, stres, etc.) dar si factorilor externi( poluare, raze UV) asupra carora nu are nici un control.

Acesti factori poarta denumirea de expozom si reprezinta totalitatea factorilor de mediu  care afecteaza starea biologica a organismului de-a lungul intregii vieti.

Plecand de la acest aspect, specialistii Vichy au creat  o gama de produse care se concentreaza pe combaterea si prevenirea efectelor produse de expozom asupra tenului. Astfel, principalul scop al produselor Slow Age este de corectare si incetinire a semnelor de imabatranirea a tenului.

Ingredientele din Vichy Slow Age
Asa cum ne-a obisnui, Vichy vine si de aceasta data cu un mix surprinzator de ingrediente. In aceasta gama facem cunostinta cu 3 ingrediente surpriza:
  • Baicalina
  •  Bifidus
  • Apa termala mineralizanta Vichy


Ce este Baicalina?
Baicalina este un extract cu efect puternic antoxidant obtinut din radacina de Scutellaria Baicalensis.
Folosit in China de peste 2000 de ani in produsele si tratamentele de ingrijire a tenului, baicalina protejeaza tenul de efectele razelor UV, combate liniile fine de expresie si stresul.
De asemenea, baicalina incetineste degradarea epidermei si este un ajutor de nadejde  care contribuie la crearea si multiplicarea celuleor P53 responabile cu incetinirea procesului de imbatanirea a organismului.

Ce este Bifidus?
Bifidus este un probiotic obtinut in urma procesului de fermentarea a bacteriei Bifidobacterium Longum. Acesta contribuie la crearea unei bariere protectoare a tenului impotriva factorilor externi. De asemenea, folosit in produse si tratamente de ingrijire a tenului are rol de hidratare si reduce gradul de sensibilitate al epidermei.

Ce este apa termala mineralizata Vichy?
Aceasta apa se regaseste in toate produsele Vichy, este extrasa din vulcanii francezi si este recunoscuta pentru continutul sau echilibrat de minerale si oligoelemente.
Apa termala mineralizata Vichy intareste capacitatea naturala de protectie a pielii, are efect calmant si re-echilibrant si consolodeaza bariera de protectie a tenului impotriva poluarii si a razelor UV.


Compozitie  Fluid Vichy Slow Age:
AQUA / WATER - HOMOSALATE - OCTOCRYLENE - GLYCERIN - ETHYLHEXYL SALICYLATE - BIFIDA FERMENT LYSATE - SILICA - ALCOHOL DENAT. - BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE - DIMETHICONE - ISOPROPYL LAUROYL SARCOSINATE - STYRENE/ACRYLATES COPOLYMER - PEG-100 STEARATE - GLYCERYL STEARATE - TOCOPHEROL - SYNTHETIC WAX - PEG-8 LAURATE - CI 14700 / RED 4 - STEARIC ACID - DICAPRYLYL CARBONATE - STEARYL ALCOHOL - DIMETHICONE/VINYL DIMETHICONE CROSSPOLYMER - TRIETHANOLAMINE - MYRISTIC ACID - MYRISTYL ALCOHOL - SODIUM BENZOATE - PALMITIC ACID - PHENOXYETHANOL - AMMONIUM POLYACRYLOYLDIMETHYL TAURATE - ASCORBYL GLUCOSIDE - DISODIUM EDTA - CAPRYLOYL SALICYLIC ACID - CAPRYLYL GLYCOL - XANTHAN GUM - SCUTELLARIA BAICALENSIS EXTRACT / SCUTELLARIA BAICALENSIS ROOT EXTRACT - T-BUTYL ALCOHOL - CETYL ALCOHOL - PARFUM / FRAGRANCE
(Sursa: Vichy.ro)

Beneficii Vichy Slow Age:
 Conform studiilor realizate de specialistii Vichy, noua gama de produse corecteaza si  previne:
  • linii fine si riduri
  • lipsa uniformitatii pielii
  • aparitia petelor pigmentare
  • lipsa elasticitatii
  • pierdere aspectului de plin al tenului

Cui se adreseaza ?
Vichy Slow Age se adreseaza tuturor femeilor, fara limita de varsta.

Ce produse contine gama Slow Age?
Aceasta gama a fost gandita pentru femeiea moderna care isi doreste sa aiba grija de tenul sau dar sa-si ofera si un mic rasfat olfactiv.
 Gama contine 3 produse:
  • Fluid zilnic pentru corectarea È™i incetinirea apariÈ›iei semnelor de imbatranire a tenului SPF 25
  • Crema zilnica pentru corectarea È™i incetinirea apariÈ›iei semnelor de imbatranire a tenului SPF 30
  • Crema de ingrijire zilnica pentru conturul ochilor 


Ce mi-a placut la Fluidul zilnic Vichy Slow Age?
Primul lucru pe care l-am remarcat la acest produs a fost parfumul. O esenta placuta cu note floral- fructate, foarte fina si eleganta. Un parfum discret dar suficient de puternic incat sa primesti complimente pentru el.
Parfumul a fost urmat de textura fluidului care s-a dovedit o alta surpriza foarte placuta. O textura usoara asemeni unui ser, care se aplica frumos si  dispare instant in piele. Senzatia dupa aplicare este de piele catifelata, moale.
Ca si aspect,  dupa 4  zile de utilizare, am observat ca tenul meu este mai luminos ,are un aspect placut, hidratat, culoarea pare mai uniforma iar petele pigmentare par mai estompate.

2 comments:

  1. Eu chiar o folosesc si recunosc ca m-a cucerit

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ma bucur ca iti place.Este unul dintre cele mai faine produse de la Vichy si cu rezultate foarte bune.

      Delete